Hevítsünk fel 2 evőkanál olajat, majd süssük át rajta a finomra vágott hagymát, a végén keverjük bele, az áttört, fokhagymát, majd öntsük hozzá a paradicsomkonzervet és forgassuk hozzá a nagyjából felvagdalt bazsalikom felét. ... tovább
A csirkemellet kifilézzük és ceruzányi csíkokra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd az ötfűszerrel elkevert liszttel elkeverjük. A felesleget leszitáljuk. Adagonként, a felhevített olajban, megpirítjuk és tálba szedjük. A maradék ... tovább
A felforrósított olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, közben rászórjuk a curryport, a finomra metélt chilit és a fokhagymát. Keverjük hozzá a felkockázott csirkemellet, néhányszor átkeverve süssük össze, végül ... tovább
A csirkemellet apróra vágjuk, kevés delikáttal megszórjuk, a sajtokat lereszeljük. A liszttel a tejföllel és a három tojással összekeverjük. Ezután 20 percig állni hagyjuk. Az őzgerincformát keresztben kibéleljük baconnal és az ... tovább
A csirkeaprólékot és a finomra vágott zöldségeket, a felhevített olajon megpirítjuk. Vízzel felöntjük, sózzuk, borsozzuk és főzni kezdjük. Félidőben a reszelt gyömbért, a lereszelt lime héjat és a felkockázott chilit ... tovább
A csirkedarabokat lebőrözzük, kicsontozzuk és kockára vágjuk. A bőrből és a csontból fél liter vízzel alaplevet főzünk. A felforrósított vajon fehéredésig sütjük a csirkehúst, majd hozzákeverjük a szintén felkockázott ... tovább
A frissen sült burgonyalepényt a pikáns tejföllel bőven megkenjük, majd a villával szétszedett csirkecombdarabokat ráhalmozzuk.
Cikkekre vágva tálaljuk. ... tovább
A csirkecombokat kicsontozzuk és kockára vágjuk, besózzuk és félretesszük. Az olajat felforrósítjuk és belekeverjük a curry port, amikor felszáll az illata hozzáadjuk a csirkecombkockákat és átsütjük, majd beledobjuk a finomra ... tovább
A csirkecombokat kettévágjuk és kicsontozzuk, de használhatunk csak felsőcombot is. Az ecetben elkeverjük a megmosott és finomra aprított petrezselyemzöldet, a sót, a borsot és a curry port, majd az olajat. A húsokat egyenként ... tovább
A csirkecombokon néhány hosszanti vágást ejtünk. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával és a gyömbér felével bedörzsöljük. A felforrósított olajban elősütjük, majd 175 fokra előmelegített sütőben, kb 40 perc alatt készre ... tovább