alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 db cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
1 teáskanál provance-i fűszerkeverék | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
3 szál zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
20 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 doboz hámozottparadicsom-konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |