Az olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, fokhagymát és a pritamint. Hozzáöntjük a paradicsomlevet, a húsalaplét, a hámozott paradicsom konzervet és megfűszerezve forraljuk fel. Pár perc forralás után botmixerrel zúzzuk ... tovább
A csülköt a hentessel keresztben, csontostul, 2 ujjnyi szeletekre vágatjuk. Sóval, borssal és kevés liszttel meghinve, a felhevített olajon, egyszer megfordítva pirosra sütjük. Kivesszük az olajból és a zsiradékon megpirítjuk a ... tovább
A megtisztított kelt forrásban lévő, sós vízbe tesszük és pár percig főzzük. Kivéve, lecsöpögtetjük és nyolc külső levelét leszedjük. A többi kelt, kitorzsázva apróra vágjuk. A hagymát finomra metéljük, a répát ... tovább
A felforrósított olívaolajban a finomra vágott hagymát megpároljuk. Amikor összeesett a zúzott fokhagymát és az apróra vágott zellerszárat hozzáadjuk és ezekkel is felpirítjuk. Beleöntjük a paradicsomkonzervet és a bort, majd ... tovább
A sóval, borssal és a többi száraz fűszerrel meghintett csirkecombot 2 evőkanál olajban elősütjük, majd félretesszük. A sütőzsiradékhoz tesszük a félretett olajat, majd rászórjuk a finomra vágott zöldségeket. Jól ... tovább
A felhevített olajon megpároljuk a finomra metélt hagymát, majd a kis kockára vágott csirkemellet átsütjük rajta. Hozzáadjuk a fűszereket, a zúzott fokhagymát, felöntjük a borral, majd nagy lángon, kevergetve zsírjára sütjük. ... tovább
A csirkemellet kifilézzük és lapjában, majdnem ketté vágjuk. Kihajtjuk, sózzuk, borsozzuk, az alsó felét beborítjuk a vékonyra szeletelt paradicsommal és mozzarellával, ezt befedjük bazsalikomlevelekkel. Visszahajtjuk a felső darabot, ... tovább
A felhevített olajon átsütjük az érlelt hátszínszeleteket, majd félretesszük őket. A sütőolajon megpároljuk a zúzott fokhagymát, a paradicsomot, a leve nélkül és a fűszereket. Felöntjük az alaplével, majd a húsokat ... tovább
A 3 csontnyi darabokra vágott oldalast, a felhevített olaj-vaj keveréken barnára sütjük. Természetesen, többször megforgatjuk, majd félre tesszük. A zsiradékon a finomra vágott, hagyma, répa és zellerszár keveréket átfonnyasztjuk, ... tovább
A pulykamellet felszeleteljük és fólia alatt négy nagyobbacska szeletté verjük. A paradicsomot kimagozzuk és a mozzarellával együtt, kis kockára vágjuk. Összekeverjük a metélt bazsalikommal. A sózott borsozott húsokra halmozzuk a ... tovább