| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 | 
| 2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 db				
		paradicsom  | 
					22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 2 szál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kávéskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| 4 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 | 
| 4 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 2 db				
		sárgarépa  | 
					40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 | 
| 50 dkg csiperke gomba | 39 | 5.9 | 0.2 | 3.3 | 1.9 | 0 | 
| 50 dkg gyöngyhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 25 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 | 
| 1 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 db vadnyúl | 106 | 23 | 1.1 | 0.5 | 0 | 83 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||