alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 evőkanál provance-i fűszerkeverék | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1.5 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1.5 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
30 dkg csiperke gomba | 39 | 5.9 | 0.2 | 3.3 | 1.9 | 0 |
1 db házinyúl | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
igény szerint liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |