alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 evőkanál olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 |
3 db citrom sóban | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
1 evőkanál főzővaj | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
4 db nyúlcomb | 158 | 21 | 8 | 0.4 | 0 | 71 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |