alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg házinyúlhús | 158 | 21 | 8 | 0.4 | 0 | 71 |
10 dkg császárszalonna | 646 | 10 | 65 | 0 | 0 | 140 |
5 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |