alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3,5 dl édes vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
10 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
12 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
10 dkg gomba | 40 | 5.9 | 0.5 | 3.3 | 3 | 0 |
30 dkg sertésmáj | 136 | 19.5 | 5.3 | 2.5 | 0 | 430 |
8 db nyúlcomb | 158 | 21 | 8 | 0.4 | 0 | 71 |
2 dkg liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |