A felhevített olajon pirítsuk át a fűszereket, majd dobjuk rá a hagymát és a fokhagymát, süssük össze, majd a kicsontozott, feldarabolt csirkecombot piríitsuk át benne. A hámozott paradicsomkonzervet és a darabolt kápiát hozzáadva, ... tovább
A csirkemellek bőrét lehúzzuk, kifilézzük, majd ujjnyi csíkokra vágjuk és besózzuk. A sajtokat megreszeljük és összekeverjük. A tojásokat felverjük, és belekeverjük a zúzott fokhagymát és ízlés szerint borsothagymát. A ... tovább
A csirkemellet csíkokra vágjuk, borssal, chiliporral, sóval megszórjuk, majd állni hagyjuk. Egy evőkanál liszt kivételével a hozzávalókból palacsintatésztánál sűrűbb masszát készítünk. A húsdarabokat fátyolnyi liszttel ... tovább
A csirkemellet lapjában majdnem teljesen bevágjuk és kihajtva, tenyerünkkel finoman megütögetjük. Sózzuk, borsozzuk, majd ráterítjük a sonkaszeletet és a sajtot. Visszahajtjuk és a szélét megtűzzük, hogy sütéskor benne maradjon a ... tovább
Vágjuk félbe a kínai kelt és a belsejét vágjuk ki, hogy tölthető kis csónakokat kapjunk. A kivágott darabokat aprózzuk fel. A csirkemellet vágjuk kis kockára, majd a vaj felén süssük meg. Fűszerezzük sóval, borssal félidőben ... tovább
A félfőre metélt hagymát a zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott májat, majd fehéredésig sütjük. Hozzákeverjük a vékony csíkokra vágott uborkát és felöntjük a tejszínben jól elkevert mustárral. Sózzuk, ... tovább
A csirkemellet kicsontozzuk és négy szeletté formázzuk. A tejszínt ráöntjük a felkockázott zsemlére. Egy evőkanál vajjal kikenünk egy tepsit. A zsemléhez keverjük a hozzávalókat, majd botmixerrel pürésítjük. A fűszeres masszát ... tovább
A filézett csirkemellet csíkokra vágjuk. Összekeverjük a csíkokra vágott bazsalikommal, a joghurttal, a lereszelt citromhéjjal és a citromlével. Sóval és borssal fűszerezzük.
Fél órát állni hagyjuk, majd forró olajban pirosra ... tovább
A csirkemelleket vágjuk vékony szeletekre, sózzuk, borsozzuk és hagyjuk kicsit állni. Öntsünk kevés olajat egy magasabb oldalú serpenyőbe és a csirkemelleket süssük hirtelen pirosra minden oldalán. Szedjük ki a húst, majd a megmaradt ... tovább
A csirkemellet kis kockára vágjuk, a fehér hagymát finomra aprítjuk. A felforrósított vaj-olaj keverékben megpirítjuk a hagymát, majd a csirkemellet hozzákeverve tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk. Fedő ... tovább