| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 db kápia paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 doboz hámozottparadicsom-konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 70 dkg
csirkecomb |
133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 |
| 1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál gyömbérpor | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál koriander (mag) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál római kömény | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 teáskanál kurkuma | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A felhevített olajon pirítsuk át a fűszereket, majd dobjuk rá a hagymát és a fokhagymát, süssük össze, majd a kicsontozott, feldarabolt csirkecombot piríitsuk át benne. A hámozott paradicsomkonzervet és a darabolt kápiát hozzáadva, fedő alatt pároljuk puhára. Párolt basmati rizzsel, koriander zölddel vagy petrezselyemmel megszórva tálaljuk.