alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál rizsecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
1 evőkanál narancslekvár | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
4 szelet kétszersült | 406 | 11.3 | 4.1 | 80.4 | 0 | 0 |
1/2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |