alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál libazsír | 897 | 0.5 | 99 | 0 | 0 | 107 |
3 db csirkemáj | 126 | 20 | 3.7 | 3 | 0 | 555 |
2 dl tej (2.8%) | 60 | 3.4 | 2.8 | 5.3 | 0 | 10 |
20 szelet bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
2 db zsemle | 147 | 5.1 | 0.4 | 30.8 | 0.5 | 0 |
10 dkg lángoltkolbász | 511 | 23 | 45 | 0.2 | 0 | 150 |
10 dkg gesztenye | 167 | 4.8 | 1.5 | 32.6 | 7.5 | 0 |
2 db csirkemell | 110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |