Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Sült kolbász serpenyőben

Nyomtatóbarát változat!
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
25 dkg zsír 898 0.1 99.7 0 0 100
80 dkg sütnivaló kolbász 135 19 6.2 0.6 0 75
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
Zsírt serpenyőbe tesszük, kis lángon felolvasztjuk, majd a kolbászokat belehelyezzük. A zsiradék éppen lepje el a kolbászt. Kis lángon 20 percig rotyogtatjuk, majd 10 percig, nagy lángon sütjük, esetleg egyszer megfordítjuk. Lecsepegtetve tálaljuk, megfelelő körettel. Mustár, torma, friss kenyér, főzelék illik hozzá.
Bánjunk vele tisztelettel, manapság ritka a jó sültkolbász.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)