Sült kolbász serpenyőben (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 5 perc A recept forrása: Kicsibors A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Hentesárukból Cimkék: Előételek, Húsételek, Hidegkonyhai készítmények, Reggeli, Főétel előtt, Főétel, Főétel mellé, Uzsonna, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Hideg téli napokra, Macskajajra, Szabadban, Tizórai gyerekeknek , Buli, Szilveszter, Farsang, Hétvégi ebéd, Csőben sült, Hirtelen sült, Sült, Párolt, Remoska, Grillsütő, Sütőzacskó, Sós, Hideg, Meleg, Húsfélék Hozzávalók 4 személyre:
Zsírt serpenyőbe tesszük, kis lángon felolvasztjuk, majd a kolbászokat belehelyezzük. A zsiradék éppen lepje el a kolbászt. Kis lángon 20 percig rotyogtatjuk, majd 10 percig, nagy lángon sütjük, esetleg egyszer megfordítjuk. Lecsepegtetve tálaljuk, megfelelő körettel. Mustár, torma, friss kenyér, főzelék illik hozzá. Bánjunk vele tisztelettel, manapság ritka a jó sültkolbász. | ||||||||||||||||||||||||||||