Geszetenyés, kolbászos töltött csirkemell (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 30 perc A recept forrása: Dragan A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Húsételek, Főétel, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Kártyaparti , Teaparti, Hideg téli napokra, Buli, Hétvégi ebéd, Szilveszter, Göngyölt, Töltött, Csőben sült, Sós, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék, Tejtermékek Hozzávalók 4 személyre:
A zsíron megpirítjuk a kis kockára vágott májat, majd a darált kolbásszal, főtt gesztenyével és a tejben áztatott, kicsavart zsemlével elkeverjük. A lapokra szelt, gyengén kivert csirkemellbe tekerjük. Beburkoljuk a baconnal és tepsibe tesszük. 160 fokos sütőben 1 órát sütjük. Kicsit hűlni hagyjuk, majd felszeletelve párolt káposztával és sült burgonyával tálaljuk. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||