Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
Elkészítési mód:

Csőben sült
(1066 db)

Csirkealagút szilvamártással, baconos rizzsel

A csirkemellet apróra vágjuk, kevés delikáttal megszórjuk, a sajtokat lereszeljük. A liszttel a tejföllel és a három tojással összekeverjük. Ezután 20 percig állni hagyjuk. Az őzgerincformát keresztben kibéleljük baconnal és az ... tovább

Csirkecomb burgonyalepényen, pikáns tejföllel

A frissen sült burgonyalepényt a pikáns tejföllel bőven megkenjük, majd a villával szétszedett csirkecombdarabokat ráhalmozzuk. Cikkekre vágva tálaljuk. ... tovább

Csirkecomb gyömbérmártásban

A csirkecombokon néhány hosszanti vágást ejtünk. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával és a gyömbér felével bedörzsöljük. A felforrósított olajban elősütjük, majd 175 fokra előmelegített sütőben, kb 40 perc alatt készre ... tovább

Csirkecomb hagymalekvárral és sült nudlival

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. A tepsibe öntjük az olajat, a bort és a vagdalt fokhagymát. A csirkecombokat ráhelyezzük és fólia alatt, előmelegített, 175 fokos sütőben fél órát pároljuk, majd a fóliát levéve a hőfokot 200 ... tovább

Csirkecomb savanyúkáposztával

A kis kockára vágott szalonnát, némi zsiradékban, megsütjük, majd a pörcöt kiszedjük. A zsiradékban a félfőre vágott hagymát megpároljuk, rádobjuk az apróra vágott fokhagymát, a fűszereket és összeforgatjuk. A szükség ... tovább

Csirkecomb-burgonya egytál jénaiban

A csirkecombokat a fűszerekkel bedörzsölve, kevés forró olajban elősütjük. A megtisztított, felkarikázott burgonyát sóval, borssal elkeverjük és a finomra vágott hagymafélékkel jénaiba terítjük. Ráöntjük a bort és a hús ... tovább

Csirkecsíkok ropogós kabátban

A kétszersültet nejlonzacskóba tesszük és nyújtófával morzsává törjük. A csirkemelleket kicsontozzuk és hosszában 3 csíkra vágjuk. Jól összekeverjük a pác hozzávalóit és a csirkecsíkokat beleforgatva, fél órát állni ... tovább

Csirkehúsos sütőtöksaláta

A csirkemellet kockára vágjuk és a szójaszószból, a mézből, a zúzott fokhagymából és kevés borsból készített pácba forgatjuk. Fél órát állni hagyjuk. A felhevített olajon megpároljuk a finomra vágott lilahagymát, majd a ... tovább

Csirkehússal töltött kínaikel

Vágjuk félbe a kínai kelt és a belsejét vágjuk ki, hogy tölthető kis csónakokat kapjunk. A kivágott darabokat aprózzuk fel. A csirkemellet vágjuk kis kockára, majd a vaj felén süssük meg. Fűszerezzük sóval, borssal félidőben ... tovább

Csirkemáj baconba burkolva

A csirkemájat megtisztítjuk, majd félbe vágjuk. A baconszeleteket, keresztben félbe vágjuk. A szalonnát meghintjük majoránnával és borssal, majd a fél csirkemájakat beletekerjük. Fogpiszkálóval megtűzzük. Tepsibe tesszük. 200 ... tovább