Hevítsünk fel 2 evőkanál olajat, majd süssük át rajta a finomra vágott hagymát, a végén keverjük bele, az áttört, fokhagymát, majd öntsük hozzá a paradicsomkonzervet és forgassuk hozzá a nagyjából felvagdalt bazsalikom felét. ... tovább
A felforrósított olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, közben rászórjuk a curryport, a finomra metélt chilit és a fokhagymát. Keverjük hozzá a felkockázott csirkemellet, néhányszor átkeverve süssük össze, végül ... tovább
A frissen sült burgonyalepényt a pikáns tejföllel bőven megkenjük, majd a villával szétszedett csirkecombdarabokat ráhalmozzuk.
Cikkekre vágva tálaljuk. ... tovább
A csirkecombokat kicsontozzuk és kockára vágjuk, besózzuk és félretesszük. Az olajat felforrósítjuk és belekeverjük a curry port, amikor felszáll az illata hozzáadjuk a csirkecombkockákat és átsütjük, majd beledobjuk a finomra ... tovább
A csirkecombokat kettévágjuk és kicsontozzuk, de használhatunk csak felsőcombot is. Az ecetben elkeverjük a megmosott és finomra aprított petrezselyemzöldet, a sót, a borsot és a curry port, majd az olajat. A húsokat egyenként ... tovább
A csirkecombokon néhány hosszanti vágást ejtünk. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával és a gyömbér felével bedörzsöljük. A felforrósított olajban elősütjük, majd 175 fokra előmelegített sütőben, kb 40 perc alatt készre ... tovább
A csirkecombokat a fűszerekkel bedörzsölve, kevés forró olajban elősütjük. A megtisztított, felkarikázott burgonyát sóval, borssal elkeverjük és a finomra vágott hagymafélékkel jénaiba terítjük. Ráöntjük a bort és a hús ... tovább
A kétszersültet nejlonzacskóba tesszük és nyújtófával morzsává törjük. A csirkemelleket kicsontozzuk és hosszában 3 csíkra vágjuk. Jól összekeverjük a pác hozzávalóit és a csirkecsíkokat beleforgatva, fél órát állni ... tovább
A csirkemellek bőrét lehúzzuk, kifilézzük, majd ujjnyi csíkokra vágjuk és besózzuk. A sajtokat megreszeljük és összekeverjük. A tojásokat felverjük, és belekeverjük a zúzott fokhagymát és ízlés szerint borsothagymát. A ... tovább
A csirkemellet csíkokra vágjuk, borssal, chiliporral, sóval megszórjuk, majd állni hagyjuk. Egy evőkanál liszt kivételével a hozzávalókból palacsintatésztánál sűrűbb masszát készítünk. A húsdarabokat fátyolnyi liszttel ... tovább