A húsokat daráljuk meg. A finomra vágott hagymát pirítsuk meg két evőkanál olajon, majd öntsünk rá fél deci vizet és süssük zsírjára. Dobjuk rá a darált húsokat és folyamatos kevergetés mellett süssük fehéredésig. Hagyjuk ... tovább
A kétféle túrót áttörjük és annyi tejföllel dolgozzuk össze, hogy kissé lágyabb masszát kapjunk. Sózzuk, borsozzuk és belekeverjük a finomra vágott medvehagymát. Kicsumázzuk a paprikákat és a túrókrémet az üregükbe ... tovább
A felforrósított olajba dobjuk a durvára reszelt hagymát, répát, zellert és a zúzott fokhagymát, majd megpirítjuk. A paradicsompürét belekeverjük és addig kevergetjük, amíg élénk színét elveszti. Ekkor hozzáadjuk a megdarált ... tovább
A felhevített zsíron megpároljuk, a finomra vágott hagymát és a zöldpaprikát, majd hozzákeverjük a felkockázott paradicsomot és a fűszereket. Zsírjára sütjük és mindig, csak kevés vizet hozzáöntve, pépesre főzzük. Ismét ... tovább
A hártyáitól megtisztított karajt felszeleteljük és kiverjük. Sózva, borsozva a felhevített zsiradékban pirosra sütjük, majd melegen tartva félretesszük. A sütőzsiradékban a félfőre vágott hagymát megpároljuk, majd ... tovább
A felhevített zsiradékon kipattogtatjuk a köménymagot. Hozzáadunk 1 fej finomra vágott fokhagymát és megpároljuk. A vékony csíkokra vágott sertésmájat és a nagy kockára vágott többi hagymát hirtelen átsütjük rajta. Közben ... tovább
A felhevített olajban morzsásra sütjük a darált marhahúst, folyamatosan kevergetve, hogy megakadályozzuk a csomókba állást. Ha a hús mindenütt megbarnult hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, fokhagymát, a lehéjazott, apró kockára ... tovább
A babot és a füstölt húst (vegyesen használjunk körmöt, farkat, fület) áztassuk be egy éjszakára. Másna egy evőkanál felforrósított olajba zúzzuk bele a fokhagymát, majd öntsük fel két liter vízzel. Adjuk hozzá a füstölt ... tovább
A hámozott, kimagozott paradicsomot, a felvagdalt hagymákat, a korianderzöldet és chilit, a lime kicsavart levével, botmixerben összezúzzuk. A keverék kétharmadát a darált húsokkal, a zsemlemorzsával, a tojásokkal és a reszelt sajttal ... tovább