| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| igény szerint kenyér | 251 | 10 | 0.8 | 53.5 | 1.1 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 | 
| 1 késhegynyi köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 | 
| 1 db				
		paradicsom  | 
					22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 1 db				
		zöldpaprika  | 
					20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 40 dkg borjúvelő | 113 | 9 | 8.6 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||