alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
50 dkg szárazbab | 314 | 21.9 | 1 | 54.1 | 24 | 0 |
50 dkg füstölt hús | 366 | 17.2 | 33 | 0.1 | 0 | 0 |
2 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
2 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg árpagyöngy | 350 | 9 | 1.4 | 75 | 20.7 | 0 |
1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
40 dkg savanyúkáposzta | 20 | 1.1 | 0.2 | 3.4 | 2.1 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |