alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
25 dkg tehéntúró (félzsíros) | 62 | 3.2 | 3.3 | 4.8 | 0 | 0 |
10 dkg juhtúró | 283 | 18.2 | 21.1 | 3 | 0 | 12 |
igény szerint tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
1 csokor medvehagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |