prev
  • Brassói aprópecsenye 1.

    05:24
  • Csirke gravy mártással

    05:56
  • Túrógaluska levesbe

    05:55
  • Szójatepertő

    05:54
  • Hargitai sertésborda

    05:45
  • Kacsasült

    05:39
  • Kókuszos-tejberizses rétes

    05:36
  • Paradicsomos, olaszos pörkölt

    05:33
  • Kecskesajtos puliszka pirítva

    05:31
  • Tavaszi majonézes csirkesaláta

    05:28
  • Brassói aprópecsenye 1.

    05:24
  • Csirke gravy mártással

    05:56
  • Túrógaluska levesbe

    05:55
  • Szójatepertő

    05:54
  • Hargitai sertésborda

    05:45
  • Kacsasült

    05:39
  • Kókuszos-tejberizses rétes

    05:36
  • Paradicsomos, olaszos pörkölt

    05:33
  • Kecskesajtos puliszka pirítva

    05:31
  • Tavaszi majonézes csirkesaláta

    05:28
  • Brassói aprópecsenye 1.

    05:24
  • Csirke gravy mártással

    05:56
  • Túrógaluska levesbe

    05:55
  • Szójatepertő

    05:54
  • Hargitai sertésborda

    05:45
  • Kacsasült

    05:39
  • Kókuszos-tejberizses rétes

    05:36
  • Paradicsomos, olaszos pörkölt

    05:33
  • Kecskesajtos puliszka pirítva

    05:31
  • Tavaszi majonézes csirkesaláta

    05:28
  • Brassói aprópecsenye 1.

    05:24
  • Csirke gravy mártással

    05:56
  • Túrógaluska levesbe

    05:55
  • Szójatepertő

    05:54
  • Hargitai sertésborda

    05:45
  • Kacsasült

    05:39
  • Kókuszos-tejberizses rétes

    05:36
  • Paradicsomos, olaszos pörkölt

    05:33
  • Kecskesajtos puliszka pirítva

    05:31
  • Tavaszi majonézes csirkesaláta

    05:28
  • Brassói aprópecsenye 1.

    05:24
Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Medvehagymás túróval töltött paprika

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Hidegkonyhai készítmények 
Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Főétel előtt, Uzsonna, Sörözés, borozás, Reggeli, Buli, Töltött, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Zöldség, Tejtermékek, Kímélő
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
4 db zöldpaprika  20 1.2 0.3 3 2 0
25 dkg tehéntúró (félzsíros) 62 3.2 3.3 4.8 0 0
10 dkg juhtúró 283 18.2 21.1 3 0 12
igény szerint tejföl (20%) 216 3.3 20 3.9 0 110
1 csokor medvehagyma ? ? ? ? ? ?
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
ízlés szerint bors 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A kétféle túrót áttörjük és annyi tejföllel dolgozzuk össze, hogy kissé lágyabb masszát kapjunk. Sózzuk, borsozzuk és belekeverjük a finomra vágott medvehagymát. Kicsumázzuk a paprikákat és a túrókrémet az üregükbe töltjük. Behűtjük, majd tálalás előtt ferdén felszeleteljük.
Friss kenyere adjunk hozzá.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)