alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 maréknyi dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 |
2 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
1 db kápia paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csomó retek | 15 | 1.2 | 0.1 | 2.2 | 1.5 | 0 |
10 dkg Gorgonzola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg ementáli sajt | 267 | 27.8 | 16.3 | 1.9 | 0 | 38 |
10 dkg karaván sajt | 312 | 16.5 | 26.4 | 1.7 | 0 | 96 |
30 dkg szőlő | 81 | 0.6 | 0.3 | 18.1 | 1.6 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |