alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 fél fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
1 db sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 doboz ananász befőtt | 88 | 0.4 | 0.2 | 20.2 | 0.9 | 0 |
1 maréknyi mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
2 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 |
1 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
1 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor metélőhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |