A húslevesből megmaradt zöldségeket és a húst húsdarálón ledaráljuk. A felhevitett olajon a finomra vágott hagymát lepirítjuk, majd a fokhagymát belekeverjük, összeforgatjuk a fűszerekkel és hűlni hagyjuk. Belekeverjük a ... tovább
A harcsafilét dobókockányira vágjuk, majd, a sóval, a borssal, a borral, a keményítővel és a mustárral elkeverjük. Közben a vékony csíkokra vágott zöldségeket, a felhevített olajon átpároljuk, ha kissé megbarnultak és ... tovább
A felhevített olajon megpirítjuk a hagymát és a felkockázott combot. Ha kifehéredett, belekeverjük a kockára vágott zöldségeket. Barnulásig sütjük, majd rászórjuk a paprikát. Összesütjük és felöntjük liternyi vízzel. ... tovább
A csirkecombot kifilézzük és a bőrét eltávolítjuk. A félretett darabokból alaplét főzünk. A tésztát a csirkecomb bőréből és csontjából főzött alaplébe áztatjuk, tíz percre majd leszűrjük és melegen tartjuk. Az olajon, a ... tovább
A felhevített olajon zsírjára sütjük a felkockázott szalonnaféléket, majd a pörcöt kivesszük. A zsiradékon átsütjük a felkockázott csirkecombfiléket. A combcsontot és a bőrt liternyi vízben felfőzzük alaplének. A húst és a ... tovább
A gyufányi csíkokra vágott zöldségeket, gyümölcsöket az olajban átpároljuk, majd a többi hozzávalóval összeforraljuk. Mártássá főzzük és félretesszük.
A harcsát szeletekre vágjuk, majd sóval, borssal meghintjük és lisztbe ... tovább
A felhevített olajon a finomra vágott zöldséget megpirítjuk, rádobjuk a két csípős és a három TV paprikát, majd jól átforgatjuk. A kicsire vágott paradicsommal és a fűszerekkel összeforraljuk. A vörösbort belekeverve felfőzzük. ... tovább
Az előfőzött pacalt a húsalaplével felöntjük. A nagyobbra darabolt zöldségeket hozzá adjuk, a lestyán és a tárkony kivételével a fűszereket hozzáadjuk, majd puhára főzzük. Kiemeljük a zöldségeket és botmixerrel áttörve ... tovább
A felhevített vajba dobjuk bele a zúzott fokhagymát, majd forgassuk bele a spenótot és keverjük át néhányszor, amíg összeesik. Közben sózzuk, borsozzuk meg. Ha langyosra hűlt keverjük bele a ricottát, a reszelt parmezánt, a tojást ... tovább
A combot darabokra vágjuk és a fűszerekkel átkeverjük. A krumplit szeletekre vágjuk, majd a húsról lecsepegett fűszeres olajjal átkeverjük és tepsibe terítjük. Rádobjuk a durvára darabolt zöldségeket és a húsokat. Ráöntjük a ... tovább