alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1/2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
2 maréknyi aszalt szilva | 219 | 2.3 | 0.6 | 47.4 | 5 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
4 szál zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
2 szál sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
1 szál póréhagyma | 37 | 2.2 | 0.3 | 6.3 | 2.3 | 0 |
6 db csirke felsőcomb | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |