| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1/2 doboz ananász befőtt | 88 | 0.4 | 0.2 | 20.2 | 0.9 | 0 |
| 2 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
| 2 szál zellerszár | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
| 1 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
| 80 dkg afrikai harcsa | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 80 dkg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 2 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
| 2 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
| ízlés szerint friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
| ízlés szerint barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 dl sűrített paradicsom | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 2 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 1 db kápia paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||