alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
80 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
4 dl olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál szójaszósz | 66 | 10.5 | 0.1 | 5.6 | 0 | 0 |
3 evőkanál étkezési keményítő | 344 | 0.5 | 0 | 86 | 0 | 0 |
6 db tojásfehérje | 14 | 3 | 0.1 | 0.2 | 0 | 0 |
1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 teáskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál afrikai harcsa | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |