Vágjuk kockára a csirkemellet és süssük barnára a vaj-olaj keverékben. Szűrőkanállal vegyük ki és tegyük félre. A felszeletelt kolbászt is süssük át, majd tegyük a csirkéhez. A sütőzsiradékban pirítsuk meg, a finomra vágott ... tovább
A szalonnát apró kockára vágjuk és a felét kisütjük. A zsiradékot elfelezzük. Az egyik felében megpirítjuk az apró kockára vágott zsemlét, a másik felében a finomra vágott hagymát. A zsemlekockákra öntjük a vért, átforgatjuk ... tovább
Vágjuk nagyobb darabokra a májat, a szívet, a tüdőt és a szalonnát. Enyhén sós vízbe dobjuk a húsféléket, a máj nélkül, de a bőrkét is, tegyük bele, fél órát abáljuk, ekkor tegyük bele a májat. Fél óra múlva mindent ... tovább
A húst és a szalonnát ledaráljuk, majd, gondosan, összekeverjük a fűszerekkel. Bélbe töltjük és felhasználás szerint, mélyhűtőbe vagy füstre tesszük. ... tovább
A zsírt edénybe tesszük és kis lángon felmelegítjük, majd a szalonnát beletesszük és fél óra alatt megabáljuk. Ne süljön, csak párolódjon, 120-140 foknál ne legyen melegebb a zsír. Csinálhatjuk sütőben is, lefedett ... tovább
Az előre beáztatott lencsét, sós vízben, főzzük puhára (koleszban használhatunk lencsekonzervet is), csepegtessük le, de a főzővizet tegyük félre. A zsemlét áztassuk be vízbe. Az olajon pároljuk meg a finomra vágott hagymát, ... tovább
Gyengén süssük meg a baconszeleteket egy nagy serpenyőben. Vegyük ki a szalonnát, majd a zsirban pároljuk át a finomra vágott hagymát, fokhagymát és paprikát, aki szereti az erőset, használhat chilit is. Öntsük hozzá a barbecue ... tovább
A csirkemellfilét vékony csíkokra vágtam, de bármilyen filézett húst lehet használni, sőt nagyon finom sertéshúsból is, sóztam és borsoztam. A sóból csak pici kell, hiszen a szójaszósz is elég sós. A páchoz a szójaszószt, a ... tovább
A csirkemellet vékony csíkokra vágtam, lehet marha vagy sertéshúst is használni. A leturmixolt pácot beleöntöttem egy tálba és hozzáadtam a csirkemellet. Összekevertem és hagytam pácolódni egész délután a hűtőben, de lehet ... tovább