alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
5.5 gramm szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5.5 dkg pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
8 dkg bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
40 dkg konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
25 db zsemle | 147 | 5.1 | 0.4 | 30.8 | 0.5 | 0 |
1.5 kg hasaalja szalonna | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
3 kg lapocka (sertés) | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
3 kg vér | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5.5 gramm majoránna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |