Nagyobb kockára vágjuk a hagymát és a paprikákat. A koktélparadicsomot félbe vagy negyedekre szeljük. Az újhagymát vékonyra karikázzuk. A leöblített és lecsepegtetett babbal a saláta hozzávalóit elkeverjük, majd az ecettel és az ... tovább
A burgonyát és a zellert sóval, borssal és a babérral ízesített vízben puhára főzzük. A héjától megtisztítva vékony karikára vágjuk, a zellert vékony csíkokra metéljük. Majd a finomra vágott hagymával, tálba rétegezzük és ... tovább
A burgonyát héjában, sós vízben puhára főzzük. Még melegen megtisztítjuk és kis kockára vágjuk. A szárzellert, a leveleivel együtt, felcsíkozzuk. A balzsamecetet, az olajat, a zúzott fokhagymát, a reszelt lilahagymát, cukorral, ... tovább
Főzzük a tojásokat keményre, majd tisztítsuk meg. Tegyük befőttes üvegbe, rétegezve a félfőre vágott hagymával és a felkockázott paprikával. Forraljunk fel annyi vizet, amennyi, majd a tojásokat ellepi, közben a szemes borssal, a ... tovább
A szűzpecsenyét felszeleteljük, majd sóval, borssal meghintjük. A felhevített olajban, hirtelen megsütjük és alufóliával letakarva félre tesszük. A sütőzsiradékban a finomra vágott hagymát megpirítjuk, belekeverjük a felvágott ... tovább
A grillcsirkét kicsontozzuk és bőröstül apró kockára vágjuk. Természetesen használhatunk, egyéb csirkemaradékot is. A jégsalátát felkockázzuk, a retket és az uborkát apró csíkokra vágjuk. A hagymát finomra metéljük és az ... tovább
A káposztát kitorzsázzuk és legyaluljuk, elkeverjük a félfőre vágott hagymával, majd lesózzuk. Időnként átforgatva két órát pihentetjük. 2 liter vizet felforralunk, beleszórjuk a cukrot, az őrölt borsot, a köményt, ízlés ... tovább
A előre lehűtött zöldségeket ízlés szerint feldaraboljuk és tálba tesszük. A sóval és borssal ízesített ecetet az olajjal öntetté keverjük, végül a zöldségekkel összeforgatjuk. Frissiben adjuk asztalra.
Grill és hirtelen sült ... tovább
A megmosott céklákat alufóliába burkoljuk és 175 fokra előmelegített sütőben, egy órát sütjük. Forrón megtisztítjuk, a kétharmadát húsdarálón ledaráljuk, a többit kockára vágjuk. A porrá tört fűszerekkel, a tormával és a ... tovább