alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 evőkanál balzsamecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor angol zeller | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |