alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
4 evőkanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
4 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
6 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
8 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
50 dkg mirelit kukorica | 128 | 4.7 | 1.6 | 23.6 | 0 | 0 |
30 dkg lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
50 dkg főtt burgonya | 77 | 2 | 0.01 | 17.5 | 2.2 | 0 |
30 dkg ecetes uborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
50 dkg alma | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
50 dkg zöldborsó | 89 | 7 | 0.4 | 14 | 4.3 | 0 |
50 dkg sárgarépa | 40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |