alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
5 dl marhaalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
3 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 csokor koriander | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
1 csokor zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1.5 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
1/2 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |