alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
2 evőkanál vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
4 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 üveg ecetes torma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
3 kg cékla | 31 | 1.3 | 0.1 | 5.9 | 2.5 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |