alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
16 szelet kenyér | 251 | 10 | 0.8 | 53.5 | 1.1 | 0 |
ízlés szerint pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 kg velőscsont | 849 | 3.2 | 89.9 | 3 | 0 | 0 |
2 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl ecet | 4 | 0.4 | 0 | 0.6 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |