A húst, a füstölt szalonnát és a hagymát kis darabokra vágjuk. A tojásokat megfőzzük és ledaráljuk. A szalonnakockákat elősütjük, beletesszük a finomra vágott hagymát, és a csirkemellet, kicsit pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, a ... tovább
A vöröshagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A felforrósított olajon, fedő alatt, üvegesre pároljuk, majd a cukrot belekeverve, megpirítjuk, majd kihűtjük. A felengedett tésztát lisztezett deszkára tesszük, és vékonyra ... tovább
A zöldbabot, forrásban lévő, sós vízben roppanósra pároljuk, hideg vízzel leöblítjük, majd alaposan lecsepegtetjük. A szeletelt császárszalonnát csíkokra vágjuk, az újhagymát megtisztítjuk és fél centi vastagon ... tovább
Áztassuk be egy éjszakára a csicseriborsót. Másnap leszűrjük és annyi sós vízben, amennyi bőven ellepi főzzük, kuktában háromnegyed órát.
Tegyük szűrőbe és hagyjuk pár percig szikkadni.
Serpenyőben hevítsük fel az olajat, ... tovább
A libacombokat sóval, borssal, majorannával bedörzsöljük, és párolórácsra, kuktába tesszük. Mellédobjuk a megtisztított, megroppantott fokhagymát és kevés vizet aláöntve fél órát pároljuk. A megpuhult húst áttesszük egy ... tovább
A füstölt szalonnát szeletekre vágjuk, bőréig bevagdaljuk és taréjukra sütjük. A zsírján megpirítjuk a hagymát, a fokhagymát, és hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott húst. Fehéredésig sütjük. Rádobjuk a csíkokra vágott ... tovább
Az apróra vágott vöröshagymát forró olajon megfonnyasztom, majd a gondosan megtisztított és feldarabolt zúzát rádobva, megpirítom. Megfűszerezem a borssal, a majorannával, felöntöm egy kevés vízzel és belekeverem a mustárt, a ... tovább
Az édes káposztafejet megfőzzük sós, ecetes vízben, leveleire szedjük, megtöltjük a következő töltelékkel,
A lapockát ledaráljuk, összekeverjük a rizzsel, bőven borssal, fokhagymával, az olajjal és ízlés szerint megsózzuk. A ... tovább
A megmosott pulykamellet vékony csíkra vágjuk, a szójaszósszal, cayenni borssal, zúzott fokhagymával összekeverjük, fél órát állni hagyjuk, majd az előmelegített olajon megpirítjuk. Az olajból kivesszük. A serpenyőben maradt ... tovább
A csirkecombot kicsontozzuk, lebőrözzük és a húst csíkokra vágjuk. A finomra vágott vöröshagymát zsírban megfonnyasztjuk, megpirítjuk rajta a paradicsompürét, majd a hozzáadva a fokhagymát, a zöldséget és a csirkehúst ... tovább