alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 db paradicsompaprika | 31 | 0.9 | 0.2 | 6.4 | 2 | 0 |
2 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
10 dkg füstölt szalonna | 696 | 9 | 73 | 0 | 0 | 105 |
50 dkg sertéscomb | 160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
1 db vörösbab konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
1 ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csapott kávéskanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
1 ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |