A padlizsánt kisujjnyi szeletekre vágjuk és bőven megsózva félretesszük. Késes keverőben a parmezánt, a zsemlemorzsát, a petrezselyemzöldet, a fűszerkeverékkel és kiskanálnyi sóval összedolgozzuk. A keveréket tálcára öntjük. A ... tovább
A húst 2 centis darabokra vágjuk. A joghurtba keverjük a fűszereket, az aprított petrezselymet, a citrom levét, reszelt héját és a zúzott fokhagymát. Beleforgatjuk a pácba a húskockákat és 3-4 órát hűtőben tartjuk. A paprikát és ... tovább
A hártyáitól megtisztított karajt a cajun fűszerkeverékkel és a sóval jól bedörzsöljük, majd a jól beáztatott római tálba tesszük, öntsünk alá egy deci vizet és a tálat lefedve, tegyük a hideg sütőbe, melyet 175 fokra ... tovább
A tőkehalat vágjuk fel kétujjnyi kockára, csöpögtessük meg a citrom kicsavart levével és sózzuk meg. 20 percre tegyük hűtőbe. A banánt vágjuk hasonló méretű darabokra és tekerjük be a baconba. Váltakozva húzzuk beáztatott ... tovább
A mókusokat megnyúzzuk és kibelezzük. Darabokra vágjuk és a cajun fűszerkeverékkel elkevert lisztben megforgatjuk. A felhevített olajban, barnára sütjük. A többi hozzávalót, botmixer poharába dobjuk és némi vízzel elkeverve ... tovább
Vágjuk kockára a csirkemellet és süssük barnára a vaj-olaj keverékben. Szűrőkanállal vegyük ki és tegyük félre. A felszeletelt kolbászt is süssük át, majd tegyük a csirkéhez. A sütőzsiradékban pirítsuk meg, a finomra vágott ... tovább
Egy nagyobb edényben, én most a wokot használtam, pici olajat melegítettem, megpirítottam az apróra vágott hagymát, rádobtam a zellert, paprikát, pár percig kevergetve pirítottam. Ekkor hozzáadtam a rizst, a kurkumát, a cukrot, a ... tovább
A csirkemellet csíkokra vágjuk, majd a fűszerkeverékkel összeforgatjuk és pár órát, esetleg egy éjszakát állni hagyjuk. Másnap a lisztből, a vodkából és a sütőporból, fél deci vízzel tésztát keverünk, majd a csirkemelleket ... tovább