prev
  • Brassói aprópecsenye 1.

    23:39
  • Krokodilsteak

    00:03
  • Görög pacalleves

    23:57
  • Gombával-májjal rakott csirkemell

    23:57
  • Sonkás-majonézes burgonyasaláta

    23:53
  • Dubarry sertésszelet

    23:50
  • Zöldséges őzragu

    23:48
  • Töltött libanyak

    23:47
  • Kecskesajtos puliszka pirítva

    23:45
  • Káposztás tészta

    23:43
  • Brassói aprópecsenye 1.

    23:39
  • Krokodilsteak

    00:03
  • Görög pacalleves

    23:57
  • Gombával-májjal rakott csirkemell

    23:57
  • Sonkás-majonézes burgonyasaláta

    23:53
  • Dubarry sertésszelet

    23:50
  • Zöldséges őzragu

    23:48
  • Töltött libanyak

    23:47
  • Kecskesajtos puliszka pirítva

    23:45
  • Káposztás tészta

    23:43
  • Brassói aprópecsenye 1.

    23:39
  • Krokodilsteak

    00:03
  • Görög pacalleves

    23:57
  • Gombával-májjal rakott csirkemell

    23:57
  • Sonkás-majonézes burgonyasaláta

    23:53
  • Dubarry sertésszelet

    23:50
  • Zöldséges őzragu

    23:48
  • Töltött libanyak

    23:47
  • Kecskesajtos puliszka pirítva

    23:45
  • Káposztás tészta

    23:43
  • Brassói aprópecsenye 1.

    23:39
  • Krokodilsteak

    00:03
  • Görög pacalleves

    23:57
  • Gombával-májjal rakott csirkemell

    23:57
  • Sonkás-majonézes burgonyasaláta

    23:53
  • Dubarry sertésszelet

    23:50
  • Zöldséges őzragu

    23:48
  • Töltött libanyak

    23:47
  • Kecskesajtos puliszka pirítva

    23:45
  • Káposztás tészta

    23:43
  • Brassói aprópecsenye 1.

    23:39
Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
Főalkotó szerint :

Gabonafélék
(623 db)

Húsos rizsfelfújt

A felhevített olajon pároljuk meg, a finomra vágott hagymát. Dobjuk rá a darált pulykahúst és kevergetve, pirítsuk morzsásra. Közben fűszerezzük és kevés vizet aláöntve, pároljuk puhára. A vége felé keverjük bele a ... tovább

Hússal töltött burgonyafánk

A grillcsirke húsát leszedjük a csontjáról, majd egészen apróra vagdaljuk. A bacont felkockázzuk és zsírjára sütjük, megpirítjuk benne a finomra metélt hagymát és fokhagymát. Hagyjuk kihűlni, majd belekeverjük a csirkehúst, a ... tovább

Húsvéti kalács

A fél kocka élesztőt ,a langyos tejszínben, kiskanálnyi cukorral elkevertem és felfuttattam, majd összedagasztottam fél kiló liszttel, a kikapart vanília rúddal, a cukorral, a két tojással, egy tojásfehérjével és csipetnyi sóval. ... tovább

Húsvéti kombe

1 deci langyos tejben, a cukor hozzáadásával, felfuttatjuk az élesztőt, majd egy deci víz és két deci tej hozzáadásával rugalmas tésztává gyúrjuk a hozzávalókat. A tésztát három egyforma részre szedjük. Lisztezett táblán ... tovább

Húsvéti sonkáslepény

Jó recept húsvéti maradékok felhasználására. A tésztát elkészítjük és akkorára nyújtjuk, hogy kibélelhessünk vele, egy, kerek lepényformát. Sütés előtt tegyük vissza a hűtőbe 10 percre. Szurkáljuk meg az alját villával ... tovább

Húsvéti zsemle

Egy tojássárgáját két evőkanál tejjel elkeverjük és hűtőbe tesszük. 2 deci langyos, cukrozott tejben fölfuttatjuk az élesztőt, a lisztet tálba szitáljuk, beleszórjuk a sót, majd az élesztős és a maradék langyos tejjel ... tovább

Jambalaya

A hagymát, a fokhagymát, a paprikát és a szárzellert apró kockára vágjuk. A kolbászt vékonyra szeleteljük. A paradicsomot lecsepegtetjük és ezt is felkockázzuk. Az olaj felét felforrósítjuk, ebben a garnélát átforgatjuk és 2 ... tovább

Jambalaya csirkével, kolbásszal és garnélával

Egy nagyobb edényben, én most a wokot használtam, pici olajat melegítettem, megpirítottam az apróra vágott hagymát, rádobtam a zellert, paprikát, pár percig kevergetve pirítottam. Ekkor hozzáadtam a rizst, a kurkumát, a cukrot, a ... tovább

Jugoszláv krémes

Fogalmam sincs, mitől kapta ez a nevet, ez a sütemény, így ne is kérdezzék, de tartalmas és finom! A tészta hozzávalóit egy deci vízzel verjük habosra, majd sütőpapírral kibélelt gáztepsiben kenjük el. 200 fokra melegített ... tovább

Juhtúrós rakott puliszka

1 l forrásban lévő sós vízbe, folytonos keverés mellett beleöntjük és csomómentesre főzzük a kukoricadarát, vigyázat pöfékel és meleg. Fedő alatt 20 percig pihentetjük. A hagymát felkarikázzuk és az olajon megpirítjuk. A ... tovább