A felhevített zsiradékon megpároljuk a kicsire vágott burgonyát és finomra szelt hagymát. Ha kicsi színt kapott rászórjuk a borsót, a mentát, megfűszerezzük, majd felöntjük az alaplével. Puhára főzzük, majd botmixerrel ... tovább
Sós vízben főzzük a felkockázott burgonyát puhára. Szűrjük le és hagyjuk kicsit szikkadni. Törjük át, majd keverjük, kevés fehérborssal, a vajjal és a forró tejjel habosra. Gépet ne használjunk! Végül forgassuk bele a finomra ... tovább
A borjúhúst ceruzányi csíkokra, a hagymát nagyobb kockára vágjuk. A felforrósított olajon pirítani kezdjük. Ha a hús kifehéredett, ráöntjük a sűrített paradicsomot és addig pirítjuk, amíg élénk színét elveszti. Ekkor ... tovább
A kicsontozott csülköt bőröstől kockára vágjuk és a forró olajon megpirítjuk, ha mindenhol kifehéredett hozzáadjuk a nagyobb kockára vágott hagymát és hegyes zöldpaprikát. Ha a hagyma is átpárolódott belekeverjük a ... tovább
A hámozott, kimagozott paradicsomot, a felvagdalt hagymákat, a korianderzöldet és chilit, a lime kicsavart levével, botmixerben összezúzzuk. A keverék kétharmadát a darált húsokkal, a zsemlemorzsával, a tojásokkal és a reszelt sajttal ... tovább
A csirkemellet kicsontozzuk, majd csíkokra vágjuk. Sóval és borssal meghintjük és fél órát pihenni hagyjuk. A pác többi hozzávalóját botmixerbe tesszük és átzúzzuk. A csirkemellcsíkokat, S alakban, a beáztatott pálcikákra ... tovább
A csirkemellet csíkokra vágom, a reszelt gyömbér, méz, ketchup, , szójaszósz és erős pista keverékkel átforgatom, majd sózom, borsozom. 2 órát állni hagyom. Az olaj felében a csíkokra vágott répát és a félfőre vágott hagymát ... tovább
A csirkeszárnyakat megmossuk és feldaraboljuk, a szárnyvéget másra használjuk fel. A fűszereket, a mézet és a mustárt összekeverjük, majd a csirkeszárnyakat minden oldalon alaposan bekenjük a fűszeres masszával. Tepsibe rakjuk, ... tovább
A csirkemellet csíkokra vágjuk, elkeverjük, a sóval, borssal, a cacennyi borssal, a fokhagymagranulátummal és az oregánóval. Végül a felhevített olajban pirosra sütjük. Ha elkészült, összeforgatjuk a mézzel és a mustárral. A ... tovább
A finomra vágott hagymát a felhevített olajon megpirítjuk. A felszeletelt, gyengéden kivert, sóval, borssal meghintett sertésszüzet átsütjük rajta. Belecsurgatjuk a mézet, rászórjuk a gyömbért, belekeverjük a mustárt és a borral ... tovább