Forraljunk fel másfél liternyi vizet és dobjuk bele az üvegtésztát, zárjuk el a lángot és lefedve hagyjuk állni negyed órát. Wokban vagy nagy serpenyőben hevítsük fel a szezámolajat, keverjük bele a vékony csíkokra vágott répát ... tovább
A felhevített olajon a finomra vágott zöldséget megpirítjuk, rádobjuk a két csípős és a három TV paprikát, majd jól átforgatjuk. A kicsire vágott paradicsommal és a fűszerekkel összeforraljuk. A vörösbort belekeverve felfőzzük. ... tovább
A répát és a gyömbért megtisztítjuk, a paradicsomot kicsumázzuk, a lime-ot felnegyedeljük. A hozzávalókat gyümölcscentrifugába tesszük és a levüket kipréseljük. A kapott zöldséglét sóval és borssal ízesítjük, majd két ... tovább
A felhevített vajba dobjuk a finomra vágott zsályaleveleket, rövid pirítás után hozzáadjuk a felkockázott tököt és a chilipelyhet. Fedő alatt, kis lángon puhára pároljuk. Villával összetörjük és belekeverjük a tejszínt, a ... tovább
Két evőkanál olajon megpároljuk a finomra metélt vöröshagymát, majd átsütjük rajta az apró kockára vágott zúzát, kevés vízzel felöntve, fokhagymával, sóval és borssal ízesítve, fő alatt puhára pároljuk. Ha szükséges ... tovább