| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 5 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 4 szál angol zeller | 17 | 0.8 | 0.11 | 3.8 | 0.65 | 0 |
| 3 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 1 db gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db lime | 36 | 0.8 | 0.1 | 0.7 | 0.3 | 0 |
| 2 db tojássárgája | 54 | 2.4 | 4.9 | 0.1 | 0 | 272 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||