alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
4 evőkanál zöldbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál Worcestershire mártás | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
1 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
2 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
2 evőkanál konyak | 246 | 0 | 0 | 1.7 | 0 | 0 |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |