alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 üveg kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
5 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 dl csirkehúsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
2 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 |
1 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 evőkanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
1 késhegynyi cayenni bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint tárkonyecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |