alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
3 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 |
1 üveg piros jalapeno konzerv | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 evőkanál paradicsompüré | 110 | 5 | 1 | 20 | 0.9 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál édeskömény (mag) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál koriander (mag) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
2 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
6 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 üveg birsalmabefőtt | 90 | 0.4 | 0.4 | 20.4 | 0 | 0 |
1 dl Mézes-narancsos balzsamszósz | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |