alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
30 dkg eper | 39 | 0.9 | 0.6 | 7.2 | 0.8 | 0 |
1 evőkanál zöldbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
1 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
1 evőkanál balzsamecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |