A szalonnát kockára vágjuk és zsírjára sütjük. A pörcöt kivesszük és a zsiradékban a tarhonyát barnára pergeljük. Leszűrjük és egy edényben félre tesszük. A bográcsba tesszük a csülökből és a fejből eltávolított ... tovább
A belsőségeket tisztítsuk meg gondosan, majd vágjuk csíkokra és jól mossuk meg. A zsírt forrósítsuk meg bográcsban, dobjuk rá a félfőre vágott hagymát és pároljuk meg, ha összeesett ,a máj kivételével keverjük bele a ... tovább
A szalonnát apró kockákra vágjuk, zsírjára pirítjuk. A zsírban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, rádobjuk a zöldbabot, a felszeletelt paprikát, az apróra vágott fokhagymát, néhány percig együtt pirítjuk, meghintjük ... tovább
A birkahúst pörkölthús méretű darabokra vágjuk, és 2 liter sós vízben, fedő alatt, főni tesszük. Időnként lehabozzuk.
Miután majdnem megpuhult, hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott zöldséget. Mikor a hús megfőtt, belekeverjük ... tovább
A kockákra vágott húst az olajban az apróra vágott hagymával, zöldpaprikával, paradicsommal puhára pároljuk, ha kell kevés vizet adunk hozzá. Rádobjuk a csíkokra vágott császárhúst, tovább pároljuk egy negyed órát, majd ... tovább
A húst vékony csíkokra vágjuk. A pácléhez a keserűlikőrt, a bort, egy dl olajat, ízlés szerint borsot és a kakukkfű felét összekeverjük és húst ebben egy éjszakán át, hűtőszekrényben pácoljuk. A tejet és a tejfölt lassú ... tovább
A babot és a füstölt húst előző este külön-külön beáztatjuk.
A babot és a kockára vágott húst borssal és óvatosan sóval ízesített vízben félpuhára főzzük, majd hozzáadjuk a meghámozott és vékony szeletekre vágott ... tovább
A bográcsban felhevítjük a zsírt és megpirítjuk rajta a finomra vágott hagymát, ekkor rádobjuk a kis kockákra vágott marhahúst. Kevergetve pirítgassuk, hagyjuk hogy a hús kifehéredjen és levet engedjen, ekkor feljebb emeljük a ... tovább
A húst összevágjuk 2 cm-es kockákra (a tarját helyettesíthetjük oldalassal, hogy csontos húst is tegyünk bele, a csont íze-zamata miatt!).
A hagymát megdinszteljük a zsíron. Beletesszük a zúzott fokhagymát, és a kis kockára vágott ... tovább
A zúzát megtisztítjuk, gondosan megmossuk és felnegyedeljük. A bográcsba dobjuk a felkockázott szalonnát, majd zsírjára sütjük, megpároljuk rajta a félfőre vágott hagymát. A zúzát és köményt belekeverve, fehéredésig sütjük, ... tovább