alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint ételízesítő | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 evőkanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
10 dkg pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
5 kg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
3 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
3 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
8 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
70 dkg vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
20 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
1 kg tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
1 kg lapocka (sertés) | 286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
1 kg lábszár (marha) | 249 | 20 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |