| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint ételízesítő | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 10 dkg pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 5 kg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 3 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 3 db
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 8 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 70 dkg
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 20 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 1 kg tarja | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 72 |
| 1 kg
lapocka (sertés) |
286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
| 1 kg lábszár (marha) | 249 | 20 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A húst összevágjuk 2 cm-es kockákra (a tarját helyettesíthetjük oldalassal, hogy csontos húst is tegyünk bele, a csont íze-zamata miatt!).