| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 1/2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 | 
| 40 dkg erdei gomba | 41 | 5.7 | 0.4 | 3.8 | 6 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 csokor zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 db				
		paradicsom  | 
					22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 1 db				
		zöldpaprika  | 
					20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 | 
| 70 dkg				
		burgonya  | 
					94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 | 
| 50 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 | 
| 3 evőkanál libazsír | 897 | 0.5 | 99 | 0 | 0 | 107 | 
| 4 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 3 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 40 dkg				
		sertéscomb  | 
					160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 | 
| 40 dkg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||