alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1/2 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
40 dkg erdei gomba | 41 | 5.7 | 0.4 | 3.8 | 6 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 csokor zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
1 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
70 dkg burgonya | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
50 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 |
3 evőkanál libazsír | 897 | 0.5 | 99 | 0 | 0 | 107 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
3 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
40 dkg sertéscomb | 160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
40 dkg marhacomb | 231 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |