alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
30 dkg zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
2 db paradicsom | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
2 db zöldpaprika | 20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
4 gerezd fokhagyma | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
4 fej vöröshagyma | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
60 dkg marhamáj | 127 | 20.9 | 3.1 | 3.6 | 0 | 305 |
60 dkg marhanyelv | 222 | 15.7 | 17.6 | 0.1 | 0 | 108 |
60 dkg vese | 118 | 17 | 3 | 0.4 | 0 | 0 |
60 dkg szív | 96 | 16.9 | 3 | 0.4 | 0 | 0 |
60 dkg tüdő | 109 | 20.1 | 6.5 | 0 | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |